Tisztelt Ügyfeleink!

Nagyon köszönjük, hogy vásárlásukkal megtisztelik a szolgalatiruha.hu webáruházat.

Tűzoltósági és munkavédelmi termékeket kínálunk Önnek, hogy kellemesebben és biztonságban végezhesse munkáját. Ha speciális terméket keres és nem találja meg a listában, jelezze felénk és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszerezzük Önnek.

BÖNGÉSZÉS ÉS VÁSÁRLÁS A WEBÁRUHÁZBAN

Honlapunkon tetszés szerint barangolhat, személyazonossága felfedése nélkül megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal. Webáruházunkban előzetes regisztráció nélkül is tájékozódhat a részletekről. A különböző kategóriákat az áruház bal oldalán lévő menüsorból választhatja ki. Egy kategórián belül több alcsoportot is találhat, amelyek a könnyebb eligazodást szolgálják. Minden csoporthoz csakúgy mint az egyes termékekhez részletesebb összefoglaló leírás is tartozik. A termékek listája egyben az árlistánk is. A webáruházunkban minden termékünk árát ÁFÁ-val növelten, azaz bruttó értékben tüntetjük fel! A termék nevére kattintva az adott termék leíró oldala jelenik meg, ahol a részletes leírás mellett képet is talál az adott termékről. A képre kattintva, nagyítva is megjelenik az oldalon.

(FIGYELEM! A képek néhány termék esetében a gyártó katalógusából vagy weboldaláról származó “illusztrációk”. A gyártók sajnos fenntartják maguknak a jogot a termékek tulajdonságainak megváltoztatására(csomagolás, címkézés… stb.) – Webáruházunk éppen ezért tartja magát egyedülálló módon ahhoz, hogy amennyiben Ön mégsem elégedett a megrendelt termékkel, mi visszafizetjük Önnek a termék vételárát.).

Adatbázisunkat cégünk munkatársai igyekeznek rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra, hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő készülékek címkéjét, mivel azok felépítése, és technikai kialakítása a folyamatos fejlesztések során változik. Sajnos nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, ezért a weboldalunkon közölt adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért a fentiekben leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni – mindezek mellett igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni oldalunkra.

Amennyiben eltérést vagy nem friss adatot találna az adatbázisunkban, kérjük jelezze azt felénk telefonos elérhetőségeinken, vagy e-mailben, hogy mielőbb a lehető legfrissebb információval tudjunk szolgálni.

WEBSHOPON TÖRTÉNŐ MEGRENDELÉS MENETE
 • Ha szeretne vásárolni a szolgalatiruha.hu webáruházán keresztül, akkor regisztrálhatja magát az oldalon, illetve azt követően be kell jelentkeznie rendszerünkbe. A regisztráció, illetve a bejelentkezés lehetőségét az oldal jobb felső sarkában érheti el.
 • Regisztráció: a regisztráció menüpontban értelemszerűen minden adatot ki kell tölteni, ami szükséges a webshopon keresztüli rendeléshez. (szállítási cím, elérhetőség, számlacím stb…) Sikeres regisztrációt követően Ön a jelszavával beléphet az oldalra szintén a jobb felső sarokban található belép gomb segítségével.
 • Regisztráció nélkül is tud nálunk vásárolni.
 • Ön minden weboldalunkon szereplő termékünket meg tudja rendelni a termék mellett található kosárba teszem gomb segítségével.
 • A kosarának tartalmát az oldal jobb felső részén található nagy Kosár ikonra kattintva tudja átnézni, módosítani, összegezni.
 • A weboldalunkon keresztül rendelt termék(ek)ről, a rendelés után kap egy e-mailt a megadott e-mail címre. Ez egy online megrendelő, amely az Ön által megrendelt termék(ek) listáját és azok árait tartalmazza.
 • Kérjük, ellenőrizze az e-mailben kapott adatokat, és amennyiben bármilyen hibát talál, kérjük, azonnal jelezze az evi@bsafety.hu címen, vagy telefonon a 06-20/3600-479 telefonszámon.
 • A megrendelés visszaigazolásáról küldött e-mail nem minősül számlának. A számlát Ön a termék kiszállításakor kapja meg. A megrendelt termékek tulajdonjogát Ön a megrendelt termékek árának megfizetésével szerzi meg. A termék(ek) vevő általi átvételével a kárfelelősség átszáll a vevőre.
 • Amennyiben az Ön megrendelésében hibát fedezünk fel, a rendelés feldolgozása előtt kapcsolatba lépünk Önnel, hogy tájékoztassuk a hibáról és a helyes adatokról. Ezután Ön törölheti vagy módosíthatja rendelését, immár a helyes adatokkal.
 • Kollégánk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon amikor elkezdi a megrendelését feldolgozni, itt egyeztetésre kerül a szállítás időpontja is.
 • Abban az esetben, ha többszöri próbálkozás után sem tudunk kapcsolatba lépni Önnel, megrendelését töröljük.
 • A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár (a mindenkor hatályos általános forgalmi adóról szóló törvényben meghatározott ÁFÁ-t tartalmazó ár). A weboldalunkon megjelenített termékek és termékeknél feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.
 • A weboldalon leadott minden megrendelés elfogadásához cégünk jóváhagyása szükséges.
MEGRENDELÉSI ÉRTESÍTŐ ÉS VISSZAIGAZOLÁS

Ön minden elküldött rendeléséről visszaigazolást kap a regisztrációnál megadott email címére. Továbbá a szolgalatiruha.hu munkatársa felhívja Önt a megadott telefonszámon, és leegyezteti a rendelésével kapcsolatos részleteket.

Amennyiben az Ön megrendelésében hibát fedezünk fel, a rendelés feldolgozása előtt kapcsolatba lépünk Önnel, hogy tájékoztassuk a hibáról és a helyes adatokról. Ezután Ön törölheti vagy módosíthatja rendelését, immár a helyes adatokkal.

Abban az esetben, ha többszöri próbálkozás után sem tudunk kapcsolatba lépni Önnel, rendelését töröljük!

CSOMAG ÚJRAKÜLDÉSE, ÁT NEM VÉTELE

Előzetes egyeztetések ellenére sem tudja átvenni a csomagot a futártól és az visszaküldésre kerül hozzánk, kizárólag úgy van lehetősünk újra elküldeni megrendelését, ha az újraküldés díját megfizeti, ez bruttó 2.800.-Ft és ezt a számla végösszegével együtt előre elutalja. Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen rendeléstől, bármilyen okból elálljunk!

NEM VALÓS TARTALMÚ VAK ÉS KAMURENDELÉSEK

Sajnos ma egyes embereknek jó szórakozása az internetes áruházak portáljain fantom és nem valós tartalmú rendelgetések leadása. Ezért a szolgalatiruha.hu munkatársai minden esetben csak a telefonon visszaegyeztetett rendeléseket teljesítik.

FIZETÉSI MÓDOK

Webáruházunkban jelen pillanatban három fizetési mód használható.

 1. Utánvétel:Készpénzzel az áru átvételekor történő fizetés. Az árut az átvételekor kell kifizetni készpénzben a GLS Futárnak. Számláját minden esetben a csomagban találja.
 2. Banki előre utalás:Ebben az esetben a számla összegét és sorszámát elküldjük emailban. Ön átutalja a számlán szereplő összeget (hivatkozva az elküldött számla sorszámára) melynek beérkezése után GLS-el elküldjük a csomagot, a szállítási díj ilyenkor kedvezőbb 2.200,- Ft, mert ilyenkor nincs utánvét díj. Csomagot csak a pontos összeg beérkezése után indítjuk el, ennek ellenőrzése 2-3 munkanapot igénybe vehet.
 3. Személyes átvételre pedig a szolgalatiruha.hu debreceni irodájában van lehetőség, 4025 Debrecen, Miklós u. 5-13. F.5

Az elkészített csomagokat 15 napig őrizzük.

Elállási jog: Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően e-mailben vagy a 06-20/3600-479 telefonszámon mondhatja le, a csomag postázása előtt minden következmény nélkül. Amennyiben a rendelést az Ön által kért módon (pl.: színárnyalatban, a kért eszköz típusában) nem tudjuk az Ön által elvárt idő alatt teljesíteni (pl. több napot, esetleg hetet kellene várni az adott termék megérkezésére), a rendelést szintén következmények nélkül– elállás címén – lemondhatja.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen rendeléstől, bármilyen okból elálljunk. A vásárolt áruk jellemzőit, tulajdonságait a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A www.szolgalatiruha.hu nem garantálja, hogy a jelen oldalakon található termékekkel kapcsolatos információk és leírások pontosak és teljesek. Webáruházunk bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található termékek információit, leírásait valamint árait.

ADATKEZELÉSI INFORMÁCIÓK

Kijelentjük, hogy az adataihoz az Ön által leadott rendelésből vagy egyéb nyilvános módon jutottunk hozzá. Ezeket az adatokat harmadik fél számára – a termékek kiszállítását végző cégek kivételével – nem adjuk ki. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendelés és a fizetés adatai biztonságban legyenek. Adatkezelésünk során betartjuk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info.tv.), továbbá az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény – különösen a törvény 13/A. §-ának  rendelkezéseit. Bővebb információkért kérjük olvassa el Általános Szerződési Feltételeink adatkezelésre vonatkozó 16. pontját.

EGYÉB RENDELÉSI MÓDOK

Ön a www.szolgalatiruha.hu webáruház csomagküldő szolgálatánál rendeléseit leadhatja az evi@bsafety.hu e-mail címre küldött elektronikus levél formájában is, mely levélben fel kell tüntetnie a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat:

 • a megrendelő pontos neve (erre a névre állítjuk ki a számlát),
 • a csomagküldés pontos címe (utca, házszám, város és irányítószám), illetve egy telefonszám, amelyen munkatársunk egyeztetni tud a rendeléssel
 • termék pontos megnevezése, cikkszáma, darabszám

Az e-mailben leadott megrendeléseknél is számolni kell a szállítási költséggel!

Kizárólag írásban leadott megrendelést áll módunkban elfogadni!

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSE VAN, KÉRJÜK KÜLDJE EL RÉSZÜNKRE ÉS MI HAMAROSAN VÁLASZOLUNK! 
evi@bsafety.hu