JELEN WEBOLDAL HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

Jelen weboldal felhasználói kijelentik, hogy egyetértenek ezekkel a szabályokkal, elfogadják a weboldal használatának alábbiakban részletezett szabályait és feltételeit és elfogadják továbbá, hogy a B-Safety Kft semmilyen esetben sem tehető felelőssé jelen weboldal használatáért.

A SZOLGALATIRUHA.HU WEBOLDAL MAGÁNTULAJDONBAN VAN!

Az érdeklődők előzetes tájékoztatására jött létre, döntés hozatal megkönnyítése végett. Ajánlattevésnek nem minősül, bármilyen változtatás jogát fenntartja a tulajdonos.

KÉPEK ILLUSZTRÁCIÓKÉNT SZEREPELNEK, AMI NEM FELTÉTLEN AZT JELENTI, HOGY AZ IDŐKÖZBEN A GYÁRTÓK ÁLTAL VÉGZETT VÁLTOZTATÁSOKKAL MEGEGYEZŐEK.
 1. Az árak tájékoztató jellegűek, mindenkori beszerzési, előállítási, Euro – Forint közötti árfolyam befolyásolhatja
 2. Amennyiben a megrendelés összege meghaladja, darabonként vagy összesen a 250.000,- Ft-ot, minimum az érték,25 %-át de maximum 200.000,- Forintot azaz kettőszázezer forint összeget kérünk előlegként.Ezen összeg számlánkra történő beérkezése után tudjuk az árut a futárszolgálat részére átadni. Ezt abban az esetben is kérjük, amennyiben nincs raktáron a termék és rendelni kell, mivel a termékek beérkezési ideje több hét is lehet. Ezt a visszaigazoláskor telefonon ill. e-mail formájában pontosítjuk. A raktárunkba érkezésig eltelt időre, ha az több hét sem fizetünk kamatot illetve a megrendelő sem tarthat rá igényt. Ezt a megrendelés elküldésével kinyilvánította és elfogadta.
 3.  A megrendelés beérkezése után minden esetben felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot és a pontos szállítási időpontot és az árat ekkor egyeztetjük le. Az áru kézhezvételekor nem lehet különbség az ekkor megbeszélt árhoz képest!
 4. A csomag feladását megelőző napon telefonon egyeztetünk Önnel a szállítással kapcsolatban. A GLS nem küld sms-t, emailt ezzel kapcsolatban Önöknek.  A szállítási időpont is csak technikai akadály és rossz időjárási körülmény miatt csúszhat el. Az áru útját a GLS Futárszolgálat honlapján tudják nyomon követni csomagszám alapján, ezt az Önök kérésére kollégánk tudja megadni.
 5. Az oldalon szereplő írásos és képes anyag másolására (részben vagy egészben), harmadik személynek való tovább adására, egyéb területeken való – a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) 17. §-a szerinti – felhasználására a tulajdonos írásos engedélye (beleegyezése) nélkül nem lehet!
 6. Továbbá az oldalon semmifajta változtatást a tulajdonos írásos engedélye nélkül nem lehetséges. A weboldal természetszerűleg védve van a különböző számítógépet károsító programoktól, vírusoktól, de garantálni nem tudjuk a károsító elemek lehetőségét! Se anyagi, se erkölcsi, se jogi felelősséget nem tudunk vállalni az ebből adódó, problémákból, károkból.
 7. Az oldal valamennyi kép-, szöveges és hangfájlja valamint az animációk, videók stb. kivonatos vagy bármilyen más alkotóelemei szerzői jogi védelem alatt állnak. Kivonatok másolása, tárolása és további feldolgozása csupán magáncélra engedélyezettek. Iparszerű használatuk nyomatékos írásbeli engedély alapján történhet.
 8. Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A megadott árak bruttó árak (tartalmazzák az általános forgalmi adó mértékét).
 9.  Az ügyfél elfogadja, hogy a kijelölt listákon, bónusz kártyákon és hírleveleken keresztül érkező adatok vállalaton belüli piackutatási és marketing célokra összesíthetők, feldolgozhatók, tárolhatók és használhatók.
 10. A B-Safety  Kft. fenntartja magának a jogot, hogy adott esetben kizárjon bizonyos személyeket a szerviz és/vagy a szállítás teljesítése alól, amennyiben erre alapos oka van.
 11. A személyes adatok javítják szerviz szolgáltatásunkat, az adatok adott esetben továbbadhatók a társult vállalatok számára a rendelés kiszállításának és elszámolásának egyszerűsítése érdekében.Az üzleti feltételekkel kapcsolatos további kérdéseikre, a Jogi szabályozás illetve a Vásárlás menete menüpont ad választ. Amennyiben további kérdések merülnek fel, kérem jelezzék felénk.Minden beküldött anyaggal kapcsolatban a szerző kijelenti, hogy egyetért azzal, hogy az anyagot nyilvánosságra hozzák, egyben lemond a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) 16. § (4) bekezdése alapján a műve nyilvánosságra hozatala ellenértékeként megfizetendő felhasználási díjról.A B-Safety Kft semmilyen jellegű felelősséget nem vállal a hibás tartalmakért vagy az átviteli tévedésekért. Csupán azért tudunk garantáltan kezeskedni, hogy igyekszünk az ilyen hibák számát a lehető legalacsonyabban tartani!Ehhez kérjük az Önök segítségét is. Ha az oldalon elírást, hibát vagy esetleg valótlanságot talál, kérjük jelezze felénk, hogy minél előbb javítani tudjuk. 

A vállalkozások nem kötelesek olyan termékek visszavételére, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Ha ezekben az esetekben elfogadnánk az elállási jog gyakorlását, akkor gazdaságilag értéktelenné válna a dolog, hiszen a kereskedő már nem tudná a kizárólag az azt megrendelő fogyasztó számára értékkel bíró egyedi jellegű terméket más vevő számára értékesíteni.

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSE VAN, KÉRJÜK KÜLDJE EL RÉSZÜNKRE ÉS MI HAMAROSAN VÁLASZOLUNK! 
evi@bsafety.hu