VÉDŐSISAK ÉS LÉGZŐÁLARC SZÁRÍTÓ

Vissza

Ára:

0 Ft
Méret:
Cikkszám: DTS

VÉDŐSISAK ÉS LÉGZŐÁLARC SZÁRÍTÓ

Az OSMA DTS+ egy kétszintes, négyajtós, rozsdamentes acélból (INOX) készült szárítószekrény könnyű és nehéz egyéni védőfelszerelések, például védősisakok, légzőmaszkok, védőkesztyűk mosására, szárítására és fertőtlenítésére, beleértve a belső levegő fertőtlenítését is. beépített UV-fénnyel, mobil tárolóedény a fertőtlenítő oldathoz, ½ hüvelykes édesvíz csatlakozás, leeresztő ¾ hüvelykes szennyvíztömlő; elektromos csatlakozás 230V~50 Hz, teljesítmény 3 KW/h. (16A).

Az OSMA DTS+ automatikusan feltölti és adagolja a kádat vízzel vagy fertőtlenítőszerrel. A mosó-fertőtlenítő lúg beépített edényben történő összegyűjtésével a mosó-fertőtlenítő lúg működés közben sem kerül a lefolyóba. A szűrőhöz vezetik, amely megszűri a mosó-fertőtlenítő lúgot és a megtisztított lúgot visszavezeti a habtartályba. Ezért a fertőtlenítő lúg többször is felhasználható, ha a felhasználó kívánja. A légnyomás segítségével buborékfürdőt hoznak létre a mosdóban. Ezzel olyan páratlan tisztítóhatást érünk el, amely kézi mosással nem érhető el. Az UV fénnyel fertőtlenített szárító levegővel az OSMA DTS+ egyedülállóan rövid száradási időt ér el a legjobb tisztítási eredménnyel.

Ez egy professzionális eszköz, mely segítségével a tűzoltósági védősisakok és légzőálarcok biztonságosan és gyorsan megszáríthatók.  Gyorsan és biztonságosan szárítani ezeket a speciális eszközöket. Az eszköz kiválasztásánál figyelembe kell vennünk, hogy ne tegyen kárt a tűzoltósági védőeszközökben.

Magasság: 2000 mm

Szélesség: 1086 mm

Mélység: 665 mm

Névleges kapacitás (Watt): 3000

 

Mennyiség:    db

SZOLGALATIRUHA.HU WEBSHOP

4025 Debrecen , Miklós u. 5-13. F.5

Mobil +36 (20) 3600-479
Email: evi@bsafety.hu
Honlap: http://szolgalatiruha.hu

SEGÍTHETÜNK? ITT AZONNAL ÜZENHET NEKÜNK:

logo_headKövesd a szolgalatiruhat a Facebookon is!