HONEYWELL SUPERONE 3205 FFP2 NR

Vissza

Ára:

1,270 Ft
Cikkszám: H3205ffp2

HONEYWELL SUPERONE 3205 FFP2 NR szelep nélküli légzésvédő eszköz

A felső rész előre kialakítva (nincs orrhíd) a gyors és egyszerű beállításhoz, rendkívül hatékony és biztonságos

Az "egy méret mindenki számára megfelelő" ergonómiailag tervezett maszk sorozat nagyon intuitív illesztést biztosít a kényelmetlenségek nélkül.

Referenciaszám 1013205

Terméktípus Légzésvédelem

Hatótávolság Eldobható

APR Vonal Öntött maszkok

Márka Honeywell Márkanév, korábban: WILLSON Ipar Termékhasználat

Alkalmazás: textilipar, bányászat, építőipar, vas- és acélipar, autókarosszéria előkészítő ipar, famegmunkálás, mezőgazdasági és kertészeti tevékenységek, élelmiszeripar, fémek vágása és fröccsöntése stb.

Védi a port, a ködöt és kalcium-karbonátot, agyagot, kaolint, cellulózt, gyapotot, lisztet, vasfémeket, cementet, nátrium-szilikátot tartalmazó füstöket, kén, üvegszál és műanyag, keményfa, szén, kvarc, színesfém, réz, alumínium, bárium, titán, vanádium, króm, mangán, molibdén, növényi és ásványi olajok, fémmegmunkáló folyadékok (ez a lista nem kimerítő). Maximális felhasználási szint: szilárd és / vagy folyékony aeroszolokat tartalmazó légkörben használható, legfeljebb 12 ( 10 Egyesült Királyságban, FIN, D, I, S) x WEL *: FFP2 osztály (átlagos toxicitás). "NR" (Nem újrafelhasználható) jelöléssel, egyetlen műszakban használható (az EN 149: 2001 + A1: 2009 szerint). Bizonyos korlátozások vagy korlátozások vonatkozhatnak bizonyos szennyezőanyagokra. Kérjük, olvassa el az alkalmazandó egészségügyi és biztonsági előírásokat.

Használat korlátozása:

Ezt az egyszer használatos szűrő félmaszkot NEM szabad használni a következő helyzetekben: - az oxigénkoncentráció kevesebb, mint 17% (oxigénhiányos légkör) - a szennyező anyagok vagy koncentrációik ismeretlenek vagy azonnal veszélyesek az életre vagy az egészségre - a szennyezőanyag-koncentráció meghaladja az alkalmazandó egészségügyi és biztonsági előírások által meghatározott szintet, vagy 12 (10 Egyesült Királyságban, FIN, D, I, S) x WEL * - mérgező vagy radioaktív szennyező anyagok jelenlétében - gázok vagy gőzök jelenlétében 

* WEL: Munkahelyi expozíciós határ.

Mennyiség:    db

SZOLGALATIRUHA.HU WEBSHOP

4025 Debrecen , Miklós u. 5-13. F.5

Mobil +36 (20) 3600-479
Email: evi@bsafety.hu
Honlap: http://szolgalatiruha.hu

SEGÍTHETÜNK? ITT AZONNAL ÜZENHET NEKÜNK:

logo_headKövesd a szolgalatiruhat a Facebookon is!