Dräger HPS® 7000 tűzoltó védősisak műszaki szemüveggel és sisaklámpával, Nomex kepivel

Vissza

Ára:

152,400 Ft
Méret:
Cikkszám: HPS7000

Dräger HPS® 7000 tűzoltó védősisak műszaki szemüveggel és sisaklámpával, Nomex kepivel

A megadott ár tartalmazza a sisakot, Nomex kepit, a sisaklámpát és a beépített műszaki szemüveget is!

A több célra használható Dräger HPS® 7000 külön kategóriát képvisel a tűzoltósisakok körében, köszönhetően innovatív, sportos és dinamikus kialakításának, ergonomikus illeszkedésének és olyan komponenseinek, amelyek multifunkciós rendszermegoldássá teszik. Minden művelet alatt optimális védelmet nyújt.

HPS® 7000 sisaklámpa beépített, 3 W-os, nagy teljesítményű, LED-technológiás lámpa

Tűzoltósisak bármilyen fejmérethez való személyre szabott illeszkedéshez A Dräger a HPS® 7000 tűzoltósisakot világszerte számos ügyféllel végzett szoros együttműködésben fejlesztette ki, hogy megfeleljen ennek az igénynek. Az 50 és 66 cm közötti fejméretre való két sisakhéj az egyéni fej- és arcformák széles körének felel meg. Az alapváltozat a körülbelül 1380 g-os súlyának köszönhetően osztályában az egyik legkönnyebb sisak. A bőrbarát, antiallergén és rugalmas anyagokból készült, kényelmes belső felszerelése mellett a Dräger HPS 7000 sisakot kényelmes kezelése és viselése is kiemelkedővé teszi.

A kényelem csak beállítás kérdése A párnázott, négypontos pántozat bármilyen fejformával biztonságos és egyszerű beállítást tesz lehetővé. A tűzoltósisak optimális egyensúlya egyénileg állítható a nyak és az áll területén. A Nomex® anyagból készült párnázat is biztosítja a kényelmes illeszkedést. A beépített kényelmi hajháló lehetővé teszi a magasság állítását, és megfelelő klímát biztosít a sisak belsejében. Használat közben a fejméret gyorsan állítható a külső héjon található, könnyen működtethető, biztonsági mechanizmussal ellátott méretállító kerékkel még nedves és vastag kesztyűben is. A Nomex® a DuPont vállalat bejegyzett védjegye.

A tervezés felsőfoka

A sisak ergonomikus kialakítása egyenletesen osztja el a súlyt a fejen, és enyhíti a nyakizmokat érő terhelést. A nagy és modern arcvédő látómező korlátlan védelmet biztosít a legjobb láthatóság mellett. Vegyvédelmi öltözetekkel való használat során az arcvédő tartósan rögzíthető. Biztonságos alternatívát jelent a beépített és egyénileg állítható szemvédő puhán párnázott élvédővel. Mindkét szemvédő elegendő helyet hagy szemüveg vagy légzőálarc egyidejű használatához. A tűzoltósisak nem csupán a felszerelés része – egyéni megkülönböztető jellegzetességként is szolgál, ezért igénye szerint konfigurálhatja a sisakot: különböző színek közül választhat, és egyéni emblémát is helyezhet a homlokrészre.

Innovatív kialakítású rendszer

A Dräger integrált rendszermegoldások fejlesztőjeként új normákat állít fel a termékei közti kölcsönhatás területén. A Dräger HPS 7000 sisak univerzálisan és egyedileg állítható maszkcsatlakozó rendszere a sisak és az álarc erős és biztonságos kombinációját hozza létre. A Dräger FPS 7000 teljes álarc, különösen álarcsisak kombinációként, a Dräger HPS-COM sisakra szerelhető kommunikációs rendszer és a PSS sorozat önálló légzőkészüléke lehetővé teszi a teljes rendszer optimális konfigurálását. A könnyű LED-es sisaklámpa a sisakhéjba van építve, és bevilágítja az egész munkaterületet. A homlokrész közepén helyezkedik el, és hatékony vakítás elleni védelemmel és intelligens akkumulátorkezelő egységgel rendelkezik. A belső szerelvényhez különböző rádiók különböző fejhallgatói csatlakoztathatók. Ez még hangos környezetben is megbízható kommunikációt tesz lehetővé.

Dräger HPS® 7000

A legmagasabb szintű biztonság – az anyagösszetétel teszi különlegessé Kis súlya ellenére a Dräger HPS 7000 kategóriájának egyik legbiztonságosabb teljes sisakja. Kompozit anyagból készült külső héja a PUR belső héjjal kombinálva megbízható védelmet nyújt a hő- és mechanikai hatásokkal szemben. Az üvegszállal és aramidhálóval megerősített műanyag ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek is. Képes ellenállni még a belobbanás hője és lángja okozta hatalmas sugárzásnak is. A magas hőmérsékletnek ellenálló poliéter-szulfonból készült sisakrostély megbízhatóan védi a szemet és az arcot a magas hőmérséklettől, a részecskéktől és a folyékony vegyszerektől. Semmi sem hiányzik A Dräger csomagját az átfogó tartozékprogram teszi teljessé. Fényvisszaverő csíkok javítják az ön láthatóságát kedvezőtlen körülmények között, és egyéni jelzéseket tesznek lehetővé. A ruhához illeszkedő különböző nyakvédők megbízhatóan tartják szabadon a hátat. Különálló sisaklámpák csatlakoztathatók lámpaadapterrel a sisak jobb vagy bal oldalához. Nomex® anyag védi a sisakot bármilyen gyakorlati helyzetben, és meghosszabbítja élettartamát. Sisakhordó táskák gondoskodnak a biztonságos tárolásról és szállításról. Egy szempillantás alatt újra használható A Dräger HPS 7000 sisak szervizelése a komponensek minimális számának köszönhetően egyszerű és hatékony. A teljes belső szerelvény néhány lépéssel eltávolítható és visszahelyezhető. Az egyes komponenseket szokásos eszközökkel könnyen és gyorsan cserélheti. A sisak valamennyi komponense kézzel vagy ipari mosógépben tisztítható és fertőtleníthető.

 

Mennyiség:    db

SZOLGALATIRUHA.HU WEBSHOP

4025 Debrecen , Miklós u. 5-13. F.5

Mobil +36 (20) 3600-479
Email: evi@bsafety.hu
Honlap: http://szolgalatiruha.hu

SEGÍTHETÜNK? ITT AZONNAL ÜZENHET NEKÜNK:

logo_headKövesd a szolgalatiruhat a Facebookon is!