GLS futárszolgálat alapdíja  2.200.-Ft

Kiegészítő szolgáltatások :

rugalmas kézbesítés email értesítéssel  150.-Ft
Három kézbesítési kísérlet. Csomag feladásakor emailban értesíti Önt a GLS a csomag várható időpontjáról, lehetősége van az üzenetben megadott linken ezt módosítani.

rugalmas kézbesítés email és SMS értesítéssel  290.-Ft
Három kézbesítési kísérlet. Csomag feladásakor emailban értesíti Önt a GLS a csomag várható időpontjáról, lehetősége van az üzenetben megadott linken ezt módosítani. E-mailes értékesítésen felül SMS-ben is értesíti a GLS a címzettet

előértesítés SMS: 130.-Ft
A címzettet a GLS a csomag kézbesítése reggelén SMS-t küld,tájékoztatja a címzettet egy 3 órás időintervallumban a csomag érkezéséről, utánvétről és csomagszámról.

telefonos értesítés: 140.-Ft
A kézbesítés előtt 1 óráva a futár a feladó által megadott telefonszámon felhívja a címzettet. Tájékoztatja a várható érkezésről és a csomaghoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról (pl.utánvét) , hogy a címzett felkészülhessen a csomag fogadására. A szolgáltatás díja egy darab telefonhívást foglal magában, kérjük olyan telefonszámot megadni amit fel tudnak venni, ha a futár telefonál.

kézbesítés meghatározott napon  600.-Ft
A feladó előre rendelkezhet arról, hogy a felvételt követő 5 munkanapon belül a csomagot mely munkanapot kézbesítse a GLS

A megrendelt kiegészítő szolgáltatás díja hiányos vagy hibás telefonszám vagy e-mail cím megadása esetén is felszámításra kerül! Meghatározott napon való kézbesítési dátumot, kérjük a rendelés megjegyzésben szíveskedjenek megadni.

 Kérjük a megadott adatait ellenőrizze le!