Alpine MotoSafe füldugó motorozáshoz

Vissza

Ára:

7,800 Ft
4,900 Ft
Cikkszám: AMoS

Alpine MotoSafe füldugó a motorozás szerelmeseinek
Jellemzők
-Optimális védelem a szélzaj ellen
-A forgalom és a motor hangja tökéletesen hallható
-Átengedi a forgalom, a motor és a kommunikátor hangját (így meghalljuk a szirénát, nem kell maximális hangerőre tekerni a kommunikátort, GPS-t, rádiót)
-Megelőzi a fülzúgást, fülsípolást
-Két különböző, cserélhető szélzajszűrő
-A fül szellőzik, így nem kelti elszigeteltségérzést
-Kényelmes viselet bukósisak alatt is
-Nem lóg ki a fülből, tökéletes illeszkedés
-Hosszú élettartam Profi füldugó motorsporthoz

Részletes leírás:
 
Alpine MotoSafe - Szűrős füldugó motorosoknak
A MotoSafe füldugó megszünteti a kellemetlen szélzajt, így jobban hallhatóvá válik a forgalom, a motorhang, a kommunikátor, hiszen nem lesz, ami elnyomja ezeket a biztonságos közlekedéshez nélkülözhetetlen hangokat.
Zavar a szélzaj? MotoSafe füldugó a megoldás! A motoron tapasztalható szélzaj károsíthatja a hallást. 100km/h-s sebességnél a zaj könnyen eléri a 90dB-t is. Ha a hangerősség meghaladja a 85dB-es értéket, szükség van valamilyen védőfelszerelésre, mivel a gyakran ismétlődő, 80dB feletti zaj visszafordíthatatlan halláskárosodáshoz vezethet.
A szélzaj nagy problémát jelent a motorosoknak. Nem csak a hallás sérülhet, hanem általa csökken a koncentrációkészség. A különböző bukósisak tesztek szerint nem egy nyújt nem megfelelő védelmet az alábbiak szerint: Sebesség Szélzaj hangereje Maximum expozíciós idő 100 km/h 94dB 15 perc 120 km/h 98dB 7 perc 140 km/h 102dB 3 perc 160 km/h 106dB 90 másodperc A motoron a tökéletes védelem és az optimális koncentráció eléréséhez került kifejlesztésre a MotoSafe füldugó.
A készlet tartalmaz két különböző szélzajszűrőt: egy standard és egy nagyobb csillapításút. Ezek a speciális szélzajszűrők biztosítják az megfelelő védelmet, miközben a hasznos hangok (pl. sziréna, duda stb.) és a beszédhang továbbra is hallható marad.A zöld szűrő nyújtotta csillapítás a legtöbb esetben elég, rendkívüli zajhatás ellen pedig a sárga biztosít védelmet. A motoros maga választhatja ki a megfelelő csillapítást.Profi füldugó motorsporthoz Ez a füldugó tökéletes védelmet nyújt a szélzaj ellen motorozás közben, a motorsportok bármely válfajáról legyen szó. Főleg azoknak ajánlott használata, akiknek bukósisakot kell viselniük. MotoSafe füldugót speciálisan úgy fejlesztették ki, hogy a motorsportban jelentkező magas zajártalmat okozó hangokat kiszűrje. Nagy figyelmet fordítottak arra, hogy bukósisak viselése esetén is szinte észrevétlen maradjon. A sisak alatt az általános hallásvédelmi eszközöknél sokszor a szűk hely miatt kellemetlen nyomáspontok alakulnak ki. Motorsportnál speciális megoldásokra van szükség 
MotoSafe készlet 2 pár, speciálisan a motorsport igénybevételéhez kialakított szűrőt tartalmaz. Zöld - közepes csillapítású szűrő a legtöbb esetben megfelelő védelmet biztosít. Sárga - erős csillapítású szűrő a zajosabb bukósisakkal rendelkező, vagy tartósan nagy sebességgel közlekedő motoros számára is megfelelő védelmet biztosít.
A szűrők kézzel könnyen cserélhetőek. A készlethez tartozó kulcstartós táskában az épp nem használt szűrőt is magunkkal vihetjük. 
A hallójárat a szűrőn keresztül szellőzik, így nem fülled be, nem alakulhat ki nyomáskülönbség, nem okoz szédülést, illetve nem kelt bezártság érzetet.


A MotoSafe csomag tartalma:
-Egy pár füldugó
-Két pár speciálisan motorsporthoz kialakított szűrő
-Segédeszköz a füldugó behelyezéséhez
-A készlet egy speciálisan kiképzett, könnyen zsebbe rakható tokban tárolható 

Mennyiség:    csomag

SZOLGALATIRUHA.HU WEBSHOP

4031 Debrecen, István út 108.

Telefon:  +36 (52) 536-663
+36 (20) 3600-479
Fax: +36 (52) 426-335
Email: evi@bsafety.hu
Honlap: http://szolgalatiruha.hu

SEGÍTHETÜNK? ITT AZONNAL ÜZENHET NEKÜNK:

logo_headKövesd a szolgalatiruhat a Facebookon is!